2012. január 18., szerda

Titkokat is elárultunk Szekszárdon - ezeket csak a jelenlévők tudhatják


Január 12-én Szekszárdon, az Illyés Gyula Megyei Könyvtárban volt a Képes mesék – mesés képek című könyvünk bemutatója. Örültünk a szépszámú érdeklődőnek, valamint az érkező barátoknak és rokonoknak.

Még egyszer köszönjük a Sas Erzsébetnek, hogy élménydús előadásával kedvet csinált a történetek elolvasásához, és hogy szakértő módjára „kiszedett belőlünk” eddig még soha el nem hangzó kijelentéseket! Köszönjük Fruzsinának, hogy felolvasásával ismét emelte a rendezvény színvonalát! Köszönjük Horváth Klárinak a fotózást! És köszönjük a sajtó munkatársainak a híradást (Tolnai Népújság, Szekszárdi Vasárnap, Szepesi László).

A megyei könyvtárban megvásárolható a könyv 2.000 Ft/db áron. Réka Erdélyben és Bukovinában készített fotóiból kiállítás is látható, február 10-ig.

A következő - vetítéssel egybekötött - könyvbemutatónk február 6-án, hétfőn 17 órakor lesz Garán, a Kultúrházban (Kossuth u. 83.). Köszönjük a meghívást Antal Zsoltnak, aki a Bukovinai Székelyek Országos Szövetségének a küldöttgyűlésén ajánlotta fel ezt a lehetőséget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése